Το Ε.Ι.Α.Χ. συμμετείχε μαζί με την ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. στην Διεθνή Έκθεση Climatherm Energy 2018

Το Ε.Ι.Α.Χ., (Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού), συμμετείχε σε κοινό περίπτερο με την ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. στην Διεθνή έκθεση “Climatherm Energy”, που πραγματοποιήθηκε στις 22-25 Φεβρουαρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo και η οποία τελεί σημείο αναφοράς, για τους επαγγελματίες του κλάδου της οικοδομής.

Μέσα από ένα υπερσύγχρονο πρωτοποριακό περίπτερο, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. και του Ε.Ι.Α.Χ., παρουσίασαν προϊόντα χαλκού και καινοτόμες λύσεις, στους επαγγελματίες που επισκέφθηκαν το περίπτερο.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, το Ε.Ι.Α.Χ. διοργάνωσε ξεχωριστή εκδήλωση με τον τίτλο «Οι χρήσεις και τα πλεονεκτήματα του χαλκού στην καθημερινότητα μας», όπου τρείς ομιλητές παρουσίασαν τις πολύπλευρες ευεργετικές ιδιότητες του χαλκού. Οι ομιλίες με την σειρά που παρουσιάστηκαν ήταν οι εξής: «Γνωριμία με τον χαλκό ως μέταλλο / ιχνοστοιχείο» από τον καθηγητή Νίκο Κατσαρό, «Ο χαλκός στην σύγχρονη οικοδομή» από τον εγκαταστάτη υδρορροών κύριο Ζήση Ζιώγα και τέλος «Ο ρόλος του χαλκού στο υγιές κτίριο» από τον επιστημονικό σύμβουλο του Ε.Ι.Α.Χ. Δρ. Παναγιώτη Ευσταθίου. Στην ανωτέρω εκδήλωση προήδρευσε ο γενικός διευθυντής του Ε.Ι.Α.Χ. κ. Νίκος Βεργόπουλος. Τις ομιλίες παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον μαθητές και επαγγελματίες του χώρου της οικοδομής.

Τόσο στην εκδήλωση, όσο και στο φιλόξενο περιβάλλον του κοινού περιπτέρου με την ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ, οι επισκέπτες ρωτούσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για διάφορα θέματα που τους απασχολούσαν σχετικά με τον χαλκό, τις ιδιότητές, τις τεχνικές και τα προϊόντα του. Καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης, υπήρχε επίδειξη σύνδεσης χαλκοσωλήνων από εξειδικευμένο συνεργάτη της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ.

Το επιτελείο του Ε.Ι.Α.Χ., που ήταν παρόν σε ειδικό χώρο στο κοινό περίπτερο, κάλυψε όλες τις απορίες των επισκεπτών που επικεντρωθήκαν γύρω από τον αντιμικροβιακό χαλκό, τις ιδιότητες και τις εφαρμογές του.

Από αριστερά ο κύριος Νίκος Βεργόπουλος Γεν. διευθυντης του Ε.Ι.Α.Χ., ο κύριος Αντώνης Νικολαιδής από την πιστοποιημένη εταιρεία από το Ε.Ι.Α.Χ. Convex Α.Ε. και ο Δρ Πάνος Ευσταθίου επιστημονικός σύμβουλος του Ε.Ι.Α.Χ. σε θέματα υγείας

Στιγμιότυπο από το περίπτερο της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ και του Ε.Ι.Α.Χ.

Ο Δρ Πάνος Ευσταθίου επιστημονικός σύμβουλος του Ε.Ι.Α.Χ. σε θέματα υγείας

Κατεβάστε το δελτίο τύπου